» دبستان دانا » اردوی علمی تفریحی (دبستان دانا) به مناسبت روز دانش آموز
دبستان دانا

اردوی علمی تفریحی (دبستان دانا) به مناسبت روز دانش آموز

12 آبان ماه 1404 3۰21

به گزارش روابط عمومی مجتمع علمی فرهنگی هنری صابرین خنج، همزمان با فرارسیدن روز دانش‌آموز، دبستان دانا یک اردوی علمی‌ـ‌تفریحی پربار و شاد برای دانش‌آموزان برگزار کرد. این برنامه با هدف تقویت روحیه پژوهشگری، ایجاد نشاط، و فراهم‌کردن تجربه‌های جدید در فضایی متفاوت از کلاس درس طراحی شد.

در جریان اردو، دانش‌آموزان از بخش‌های علمی و آموزشی بازدید کردند و با فعالیت‌های جذاب و آموزنده‌ای روبه‌رو شدند که هر کدام نقش مهمی در تقویت مهارت‌های فردی و اجتماعی آن‌ها داشت.
همچنین برنامه‌های تفریحی، بازی‌های گروهی و لحظات شاد در کنار دوستان، انرژی و هیجان این روز را دوچندان کرد.

یکی از بخش‌های دلنشین اردو، صرف غذا در فضای باز بود که فرصتی برای گفتگو، دوستی و ایجاد حس صمیمیت بیشتر میان دانش‌آموزان فراهم کرد و لذت این تجربه را کامل‌تر ساخت.

اردوی علمی‌ـ‌تفریحی دبستان دانا، با همکاری کادر اجرایی و مشارکت فعال دانش‌آموزان، روزی به‌یادماندنی را رقم زد و بار دیگر اهمیت تلفیق آموزش و نشاط را در رشد و شکوفایی کودکان نمایان ساخت.

به این نوشته امتیاز بدهید!

روابط عمومی مجتمع

روابط عمومی مجتمع

  • ×